Roger Swift er et forsøg på at skabe et alter ego som ikke er hængt op på den originale version af Jes R. Petersen. Et forsøg på at frigøre ham fra ubrugelige og begrænsende vaner og den uendelige række af forudsigelige gentagelser som Jes P. er kendt for. En slags avatar, altså ikke den latterlige film der var populær for nogle år siden og heller ikke den Hinduistiske materialisering af en guddom, men en fiktiv karakter der kan gøre ting som Jes P. ikke kan.

Efter at have hørt Tim Ferriss interviewe spildesigneren Jane McGonigal, blev jeg inspireret hendes beretning om sit langvarige forløb efter en alvorlig hjernerystelse. For at arbejde sig ud af denne ubehagelige tilstand skabte hun en fiktiv person og kom langsomt tilbage til en overskudsposition hvorfra hun kunne blive helbredt og fungerer helt normalt i dag.

Jeg har ikke hjernerystelse :-) - men vil gerne benytte nogle af de samme teknikker til at blive en bedre fotograf og retoucher etc. Foreløbig bruger jeg Roger S som retoucher, men jeg tror også han inspirerer Jes P. som fotograf på længere sigt. Ihvertfald er det godt at der bliver holdt øje.

Fortsættelse følger ..

Powered by SmugMug Owner Log In